0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
10-12
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10-12
3-4 jaja
200 g šećera
1 C vanilin šećer
prstohvat soli
limun (narendati)
200-300 g margarina
500 g brašna
1 C prašak za pecivo
6-7 kašika mleka
suvo grožđe/orah/čokolada
Testo (masu za kuglof) pripremati redom kako su ispisane namirnice.
Jaja i šećer mutiti mikserom, a ostalo mešati varijačom.
Margarin da bude malo mekši.
Peći 40-50 minuta na temperaturi 180 stepeni.
Umutiti C šećer u prahu sa limunom i filovati hladan kolač.
Testo (masu za kuglof) pripremati redom kako su ispisane namirnice.
Jaja i šećer mutiti mikserom, a ostalo mešati varijačom.
Margarin da bude malo mekši.
Peći 40-50 minuta na temperaturi 180 stepeni.
Umutiti C šećer u prahu sa limunom i filovati hladan kolač.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.