burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija10

Kolutovi

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
10

Sastojci

1 kesica C suvoga kvasca

1 kašičica soli

1 prstohvat šećera

2 šolje kiseloga mleka

5 kašika ulja

2 šolje brašna

300 g sira

100 g spanaća

Kolutovi

Koraci pripreme

U vanglu sipati C suvi kvasac, so, šećer, kiselo mleko, ulje, sir, spanać i na kraju brašno.

Sve dobro sjediniti, tepsiju obložiti papiro za pečenje i izliti smesu.

Rernu zagrejati na 180 stepeni i peći testo, drvenim štapićem proveriti da li je pečeno. Ako se testo ne lepi za štapić, pečeno je.

Tepsiju izvaditi iz rerne i ostaviti da se ohladi.

Čašom vaditi kolutove ili jednostavno iseći po ukusu.

Naši proizvodi

Kolutovi

Koraci pripreme

U vanglu sipati C suvi kvasac, so, šećer, kiselo mleko, ulje, sir, spanać i na kraju brašno.

Sve dobro sjediniti, tepsiju obložiti papiro za pečenje i izliti smesu.

Rernu zagrejati na 180 stepeni i peći testo, drvenim štapićem proveriti da li je pečeno. Ako se testo ne lepi za štapić, pečeno je.

Tepsiju izvaditi iz rerne i ostaviti da se ohladi.

Čašom vaditi kolutove ili jednostavno iseći po ukusu.

Autor

Verica

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept