0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
1 kesica C suvoga kvasca
1 kašičica soli
1 prstohvat šećera
2 šolje kiseloga mleka
5 kašika ulja
2 šolje brašna
300 g sira
100 g spanaća
U vanglu sipati C suvi kvasac, so, šećer, kiselo mleko, ulje, sir, spanać i na kraju brašno.
Sve dobro sjediniti, tepsiju obložiti papiro za pečenje i izliti smesu.
Rernu zagrejati na 180 stepeni i peći testo, drvenim štapićem proveriti da li je pečeno. Ako se testo ne lepi za štapić, pečeno je.
Tepsiju izvaditi iz rerne i ostaviti da se ohladi.
Čašom vaditi kolutove ili jednostavno iseći po ukusu.
U vanglu sipati C suvi kvasac, so, šećer, kiselo mleko, ulje, sir, spanać i na kraju brašno.
Sve dobro sjediniti, tepsiju obložiti papiro za pečenje i izliti smesu.
Rernu zagrejati na 180 stepeni i peći testo, drvenim štapićem proveriti da li je pečeno. Ako se testo ne lepi za štapić, pečeno je.
Tepsiju izvaditi iz rerne i ostaviti da se ohladi.
Čašom vaditi kolutove ili jednostavno iseći po ukusu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.