0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
25-30
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
25-30
5.jaja
150gr. secera
2 C- pudinga od vanile
5.kasika brasna
C-p.pecivo
750 ml.mleka
10 kašika brasna
C vanilin šecer
300- 400 gr.malina
150 gr.margarina
C krem slag ili slatka pavlaka
Kora:
Umutiti 5 belanaca -sa postepenim dodavanjem šećera( 5.kasika), dodati 5.kašika brašna - pomešano sa pecivom. Peci ba 170- 180 C zavisi od vaše rerne.
Fil:
700 ml.mleka staviti da se zagreva i za to vreme umesati puding,5.kasika brašna,žumanac 100gr.šećera ,van.šećer i lepo skuvati. U prohlađeno dadati umućen margarin. Pečenu koru poprskati mlekom( onih 50ml) ,poređati maline,zatim prohlađen - hladan žuti fil.
Odozgo šlag ili umućena pavlaka.
Kora:
Umutiti 5 belanaca -sa postepenim dodavanjem šećera( 5.kasika), dodati 5.kašika brašna - pomešano sa pecivom. Peci ba 170- 180 C zavisi od vaše rerne.
Fil:
700 ml.mleka staviti da se zagreva i za to vreme umesati puding,5.kasika brašna,žumanac 100gr.šećera ,van.šećer i lepo skuvati. U prohlađeno dadati umućen margarin. Pečenu koru poprskati mlekom( onih 50ml) ,poređati maline,zatim prohlađen - hladan žuti fil.
Odozgo šlag ili umućena pavlaka.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.