0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
15-20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
15-20
1 belance
1 žumance
7 kašika C griza
1 kašika soli
peršun
U dublji tanjir ulupati penu od belanceta.
Zatim dodati žumance, a potom C griz prosejani i soli.
Po želji dodati peršun.
Kašikom spuštati knedle u supu koja vri.
U dublji tanjir ulupati penu od belanceta.
Zatim dodati žumance, a potom C griz prosejani i soli.
Po želji dodati peršun.
Kašikom spuštati knedle u supu koja vri.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.