burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20-30

Keks-kakao torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20-30

Sastojci

4 pudinga C čokoladni

1l mleka

0.750g keks (zlatni pek kakao)

200 g crne čokolade

125g maslaca ili margarin

kakao C

2 šlaga čokoladni C

Keks-kakao torta

Koraci pripreme

Skuvati u 800 ml mleka 4 pudinga od čokolade, C pa u vruće izlomite čokiladu crnu, umešati i da se otopi čokolada, zatim ohladiti puding.

U medjuvremenu skuvati kakao C, zasladiti po želji.

Fil je gušći i mikserom ga umešati sa margarinom 125g i 3 ravnih kašika prah šećera sjediniti pa dodati u puding.

Pripremiti krem šlag od čokolade C i na plato za služenje filovati - keks natopljen u kakao -puding fil -šlag krem, tako u 3 nivoa, završno krem šlag


Naši proizvodi

Keks-kakao torta

Koraci pripreme

Skuvati u 800 ml mleka 4 pudinga od čokolade, C pa u vruće izlomite čokiladu crnu, umešati i da se otopi čokolada, zatim ohladiti puding.

U medjuvremenu skuvati kakao C, zasladiti po želji.

Fil je gušći i mikserom ga umešati sa margarinom 125g i 3 ravnih kašika prah šećera sjediniti pa dodati u puding.

Pripremiti krem šlag od čokolade C i na plato za služenje filovati - keks natopljen u kakao -puding fil -šlag krem, tako u 3 nivoa, završno krem šlag


Autor

Ljiljana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept