0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
15
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
15
300 g prosejanog kukuruznog brašna
(prilikom mlevenja se odvoji krupniji deo za ovu poslasticu)
1 l vode
200 g šećera (ili više po želji)
1 C vanilin šećer
U kipuću vodu u koju je vec dodat šećer i C vanilin šećer polako dodavati kukuruzno brašno, smanjiti temperaturu i ukuvati kao za kačamak.
Izliti u četvrtastu tepsiju i dobro ohladiti, a onda iseći na kocke.
Tepsiju možete prethodno malo nauljiti.
U kipuću vodu u koju je vec dodat šećer i C vanilin šećer polako dodavati kukuruzno brašno, smanjiti temperaturu i ukuvati kao za kačamak.
Izliti u četvrtastu tepsiju i dobro ohladiti, a onda iseći na kocke.
Tepsiju možete prethodno malo nauljiti.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.