0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
20 kašika brašna
20 kašika mleka
14 kašika ulja
16 kašika šećera
1 C prašak za pecivo
1 C vanilin šećer
4 jaja
150 g šećera
200 ml vode
2 zamrznute narandže za preliv
100 g crne čokolade
U posudu dodati 2 jaja i umutiti dobro.
Dodati šećer i C vanilin šećer.
Dodati mleko, ulje i na kraju brašno i C prašak za pecivo.
Peći na 180 stepeni i ostaviti da se prohladi.
Izrendati dve zamrznute narandže, iseći koru na pola i izmriviti.
Skuvati 150 g šećera i 200 ml vode.
Preliti, izmrvljenu koru poređati na drugu koru.
Fil:
Rastopiti čokoladu pa preliti kolač i ostaviti 1 dan u frižideru.
U posudu dodati 2 jaja i umutiti dobro.
Dodati šećer i C vanilin šećer.
Dodati mleko, ulje i na kraju brašno i C prašak za pecivo.
Peći na 180 stepeni i ostaviti da se prohladi.
Izrendati dve zamrznute narandže, iseći koru na pola i izmriviti.
Skuvati 150 g šećera i 200 ml vode.
Preliti, izmrvljenu koru poređati na drugu koru.
Fil:
Rastopiti čokoladu pa preliti kolač i ostaviti 1 dan u frižideru.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.