burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija10

Domaća proja

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
10

Sastojci

800 g projinog brašna

1 C suvi kvasac

1 kašika masti

kisela voda

mast za podmazivanje

Domaća proja

Koraci pripreme

U projino brašno dodati C suvi kvasac i promešati, dodati jednu kašiku masti i zamesiti sa kiselom vodom.

Kiselu vodu sipajte po potrebi dok ne dobijete srednje gustu masu, sipajte u podmazanu posudu i pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko 40 minuta u zavisnosti od rerne.

Pecite dok korica ne dobije zlatno žutu boju.

Pečenu uvijte u krpu i stavite u kesu dok se ne prohladi i korica omekša.

Naši proizvodi

Domaća proja

Koraci pripreme

U projino brašno dodati C suvi kvasac i promešati, dodati jednu kašiku masti i zamesiti sa kiselom vodom.

Kiselu vodu sipajte po potrebi dok ne dobijete srednje gustu masu, sipajte u podmazanu posudu i pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko 40 minuta u zavisnosti od rerne.

Pecite dok korica ne dobije zlatno žutu boju.

Pečenu uvijte u krpu i stavite u kesu dok se ne prohladi i korica omekša.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept