0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
16
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
16
240 g margarina
30 ml ulja
400 g šećera
4 jaja
2 prstohvata soli
130 g brašna
80 g C kakao praha
200 g čokolade
Istopiti margarin, kada se malo ohladi sipati ga u vanglu, u to dodati ulje, so i šećer i malo promešati.
Dodati 4 jaja i ponovo promešati.
Zatim prosejati brašno i C kakao u prethodno napravljenu smesu i sve to promešati dok se ne sjedini.
U smesu dodati isečenu čokoladu i opet sve promešati, staviti u pleh i ubaciti u rernu na 23-24 minuta.
Rernu zagrejati na 175°C.
Peći u plehu 20x30 i u njega staviti pek papir.
Istopiti margarin, kada se malo ohladi sipati ga u vanglu, u to dodati ulje, so i šećer i malo promešati.
Dodati 4 jaja i ponovo promešati.
Zatim prosejati brašno i C kakao u prethodno napravljenu smesu i sve to promešati dok se ne sjedini.
U smesu dodati isečenu čokoladu i opet sve promešati, staviti u pleh i ubaciti u rernu na 23-24 minuta.
Rernu zagrejati na 175°C.
Peći u plehu 20x30 i u njega staviti pek papir.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.