burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Bounti kocke

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

Kora:

300g mlevenog keksa

200g crne Čokolade

100ml Mleka

Fil:

500ml Mleka

100g šećera

80g Griza C

200g Kokosa C

Glazura:

100ml slatke Pavlake

100g crne Čokolade

40g Putera

Bounti kocke

Koraci pripreme

Zamesiti mleveni keks i iseckanu cokoladui dodati mleko.

Zamešanu smesu staviti u pleh na već stavjeni pek papir.

Fil:
U šerpu staviti mleko,šećer i griz i sve to skuvati ali mesati morate paziti da ne zagori kad vidite da zgušnjava smanjiti temperaturu i mesati dok nebude gusta smesa zatim skinuti sa vatre i dodati kokos.

Odmah preliti preko kore i staviti u frizider da se ohladi dok se glazura ne pripremi.

Glazura:
U šerpu staviti slatku pavlaku i izlomljenu čokoladu i puter i kuvati dok se ne otopi čokolada. Kad se čokolada otopi preliti preko kolaca.

Naši proizvodi

Bounti kocke

Koraci pripreme

Zamesiti mleveni keks i iseckanu cokoladui dodati mleko.

Zamešanu smesu staviti u pleh na već stavjeni pek papir.

Fil:
U šerpu staviti mleko,šećer i griz i sve to skuvati ali mesati morate paziti da ne zagori kad vidite da zgušnjava smanjiti temperaturu i mesati dok nebude gusta smesa zatim skinuti sa vatre i dodati kokos.

Odmah preliti preko kore i staviti u frizider da se ohladi dok se glazura ne pripremi.

Glazura:
U šerpu staviti slatku pavlaku i izlomljenu čokoladu i puter i kuvati dok se ne otopi čokolada. Kad se čokolada otopi preliti preko kolaca.

Autor

Slavica

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept