0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
50 štanglica
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
50 štanglica
200 ml vode
300 g šećera
125 g margarina
500 g mlevenog keksa
100 ml vode
200 g C šećera
125 g margarina
200 g mleka u prahu
150 g C kokosa
100 g čokolade
2 kašike ulja
5 kašika mleka
Tamni sloj:
Vodu, šećer i margarin prokuvajte, skloniti sa vatre i dodati mleveni keks.
Svetli sloj:
Vodu, šećer i margarin prokuvajte. Sklonite sa vatre i dodajte mleko u prahu. Promešajte, i dodajte C kokos, pa sve lepo sjedinite.
Tamni sloj podeliti na dva dela, jednu polovinu rasporedite na tacni, ostaviti da se ohladi u frižideru. Zatim rasporedite ohladjeni svetli sloj. Staviti u frižideru da se stegne svetli sloj, i nakon toga rasporedite preostali tamni sloj.
Za glazuru:
Ulje, mleko i čokoladu staviti na laganu vatru da se istopi. Kada se lepo sve sjedini glazura je gotova.
Tamni sloj:
Vodu, šećer i margarin prokuvajte, skloniti sa vatre i dodati mleveni keks.
Svetli sloj:
Vodu, šećer i margarin prokuvajte. Sklonite sa vatre i dodajte mleko u prahu. Promešajte, i dodajte C kokos, pa sve lepo sjedinite.
Tamni sloj podeliti na dva dela, jednu polovinu rasporedite na tacni, ostaviti da se ohladi u frižideru. Zatim rasporedite ohladjeni svetli sloj. Staviti u frižideru da se stegne svetli sloj, i nakon toga rasporedite preostali tamni sloj.
Za glazuru:
Ulje, mleko i čokoladu staviti na laganu vatru da se istopi. Kada se lepo sve sjedini glazura je gotova.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.