burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija50 štanglica

Bela bajadera

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
50 štanglica

Sastojci

Tamni sloj:

200 ml vode

300 g šećera

125 g margarina

500 g mlevenog keksa

Svetli sloj:

100 ml vode

200 g C šećera

125 g margarina

200 g mleka u prahu

150 g C kokosa

Za glazuru:

100 g čokolade

2 kašike ulja

5 kašika mleka

Bela bajadera

Koraci pripreme

Tamni sloj:
Vodu, šećer i margarin prokuvajte, skloniti sa vatre i dodati mleveni keks.

Svetli sloj:
Vodu, šećer i margarin prokuvajte. Sklonite sa vatre i dodajte mleko u prahu. Promešajte, i dodajte C kokos, pa sve lepo sjedinite.

Tamni sloj podeliti na dva dela, jednu polovinu rasporedite na tacni, ostaviti da se ohladi u frižideru. Zatim rasporedite ohladjeni svetli sloj. Staviti u frižideru da se stegne svetli sloj, i nakon toga rasporedite preostali tamni sloj.

Za glazuru:
Ulje, mleko i čokoladu staviti na laganu vatru da se istopi. Kada se lepo sve sjedini glazura je gotova.

Naši proizvodi

Bela bajadera

Koraci pripreme

Tamni sloj:
Vodu, šećer i margarin prokuvajte, skloniti sa vatre i dodati mleveni keks.

Svetli sloj:
Vodu, šećer i margarin prokuvajte. Sklonite sa vatre i dodajte mleko u prahu. Promešajte, i dodajte C kokos, pa sve lepo sjedinite.

Tamni sloj podeliti na dva dela, jednu polovinu rasporedite na tacni, ostaviti da se ohladi u frižideru. Zatim rasporedite ohladjeni svetli sloj. Staviti u frižideru da se stegne svetli sloj, i nakon toga rasporedite preostali tamni sloj.

Za glazuru:
Ulje, mleko i čokoladu staviti na laganu vatru da se istopi. Kada se lepo sve sjedini glazura je gotova.

Autor

Milica

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept