burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Baunti štangle

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

Kora:

300 g mlevenog keksa

200 g crne čokolade

100 ml mleka

Fil:

500 ml mleka

80 g C griza

100 g šećera

200 g C kokosa

Glazura:

100 ml slatke pavlake

100 g crne čokolade

40 g margarina

Baunti štangle

Koraci pripreme

Mleveni keks pomešati sa izrendanom čokoladom i u to dodati mleko. Sipati u obložen pleh sa pek papirom.

Za fil stavite mleko da se skuva, sipati C griz i šećer u mleko i mešati dok se ne zgusne.

U sve to dodajemo C kokos. I tako vruće istresemo u kalup preko kore.

Kada se ohladi napravimo glazuru. Stavimo slatku pavlaku da se ugreje, pa onda čokoladu u nju da se rastopi.

Skinemo sa peći i onda stavimo margarin i mešamo dok se ne rastopi.

Potom sipamo preko glazure, raspodelimo ravnomerno i stavimo u frižider malo da odstoji.

Naši proizvodi

Baunti štangle

Koraci pripreme

Mleveni keks pomešati sa izrendanom čokoladom i u to dodati mleko. Sipati u obložen pleh sa pek papirom.

Za fil stavite mleko da se skuva, sipati C griz i šećer u mleko i mešati dok se ne zgusne.

U sve to dodajemo C kokos. I tako vruće istresemo u kalup preko kore.

Kada se ohladi napravimo glazuru. Stavimo slatku pavlaku da se ugreje, pa onda čokoladu u nju da se rastopi.

Skinemo sa peći i onda stavimo margarin i mešamo dok se ne rastopi.

Potom sipamo preko glazure, raspodelimo ravnomerno i stavimo u frižider malo da odstoji.

Autor

Gordana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept