0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
4
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
4
2 jaja
2 šolje mleka
2,5 šolje brašna
1/3 šolje šećera
1/3 šolje ulja
1 kesica C praška za pecivo
1 kesica C vanilin šećera
Odvojiti belanac od žumanca i umutiti u čvrst sneg.
U drugoj posudi umutiti ostale sastojke: 2 žumanca, 2 šolje mleka, 1/3 šolje šećera, 1/3 šolje ulja, C prašak za pecivo i C vanilin šećer.
Na kraju dodati belanac i kašikom umutiti.
Peći na srednjoj vatri.
Dekorisati, mazati namazom po želji!
Odvojiti belanac od žumanca i umutiti u čvrst sneg.
U drugoj posudi umutiti ostale sastojke: 2 žumanca, 2 šolje mleka, 1/3 šolje šećera, 1/3 šolje ulja, C prašak za pecivo i C vanilin šećer.
Na kraju dodati belanac i kašikom umutiti.
Peći na srednjoj vatri.
Dekorisati, mazati namazom po želji!
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.