burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

San snova kocke

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

6 ili 8 rozen kora

Fil od malina:

200 g malina

80 g šećera

40 ml vode

1 C puding od vanile

1 kesica C želatina (10 g) + 70 ml vode

Svetli fil:

300 g C šlaga + 600 ml vode

100 g mlevenog keksa

70 g rendane čokolade za kuvanje

Čokoladni fil:

1/3 prethodno umućenog čistog šlaga (bez sastojka za prvi fil)

100 g rastopljene čokolade za kuvanje

Glazura:

100 g čokolade za kuvanje

2-3 kašike ulja

San snova kocke

Koraci pripreme

Staviti maline, šećer i 40 ml vode u šerpu. Kuvati da provri i da se maline raspadnu (dok se kuvaju mešajte da bi se lakše raspale).

U posudi pomešati C puding, 70 ml vode i C želatin (ako je previše gusto dodati još malo vode).

U provrele i raspadnute maline sipati razmućen puding i želatin i kuvati dok se ne zgusne. Dok budemo pravili ostale filove on će se prohladiti.

Svetli fil:
Umutiti C šlag sa vodom, pa odvojiti jednu trećinu i nju ostaviti na stranu. U preostali šlag dodati keks i rendanu čokoladu.

Čokoladni fil:
U odvojenu trećinu slaga dodati istopljenu čokoladu.

Filovanje (odredite naspram količine filova):
Čokoladnog i svetlog fila ima više, tako da njih možete staviti na još dve kore kako bi ste upotrebili 8 kora.

Gledajte da fil od malina stavite samo na jednu koru.

Naši proizvodi

San snova kocke

Koraci pripreme

Staviti maline, šećer i 40 ml vode u šerpu. Kuvati da provri i da se maline raspadnu (dok se kuvaju mešajte da bi se lakše raspale).

U posudi pomešati C puding, 70 ml vode i C želatin (ako je previše gusto dodati još malo vode).

U provrele i raspadnute maline sipati razmućen puding i želatin i kuvati dok se ne zgusne. Dok budemo pravili ostale filove on će se prohladiti.

Svetli fil:
Umutiti C šlag sa vodom, pa odvojiti jednu trećinu i nju ostaviti na stranu. U preostali šlag dodati keks i rendanu čokoladu.

Čokoladni fil:
U odvojenu trećinu slaga dodati istopljenu čokoladu.

Filovanje (odredite naspram količine filova):
Čokoladnog i svetlog fila ima više, tako da njih možete staviti na još dve kore kako bi ste upotrebili 8 kora.

Gledajte da fil od malina stavite samo na jednu koru.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept