0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Srednje
20
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Srednje
Broj porcija:
20
6 komad Belanca
10 kašika Secer
2 kašika Brasno
6 komad Zumanjak
1 komad Jaje
6 kašika Secer
50 g Cokolada za kuvanje
150 g Margarin
Kolac koji svakog odusevi pogotovo ljubitelje kokosa. Meka korica sa kokosom i cokoladni lagani krem.
Umutiti belanca, postepeno dodavati secer. Kad se lepo ulupa dodati dve kasike brasna i kokosovo brasno. Lagano promesati i poravnati smesu u kalup obozen pek papirom. Peci na 180 stepeni oko 25 minuta. Kad je peceno skiniti pek papir i ohladiti koru.
Kuvati zumanjke i jaje sa secerom. Treba da se lepo zgusne. Dodati kremi cokoladu. Odloziti na hladno. Kad se ohladi dodaje se umucen margarin.
Na kokos koru naneti fil od cokolade i ukrasiri kokosom i rendanom cokoladom.
Kolac koji svakog odusevi pogotovo ljubitelje kokosa. Meka korica sa kokosom i cokoladni lagani krem.
Umutiti belanca, postepeno dodavati secer. Kad se lepo ulupa dodati dve kasike brasna i kokosovo brasno. Lagano promesati i poravnati smesu u kalup obozen pek papirom. Peci na 180 stepeni oko 25 minuta. Kad je peceno skiniti pek papir i ohladiti koru.
Kuvati zumanjke i jaje sa secerom. Treba da se lepo zgusne. Dodati kremi cokoladu. Odloziti na hladno. Kad se ohladi dodaje se umucen margarin.
Na kokos koru naneti fil od cokolade i ukrasiri kokosom i rendanom cokoladom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.