burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 min

tezina pripreme Srednje

broj porcija20

Renata stangle

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 min

Težina pripreme:
Srednje

Broj porcija:
20

Sastojci

Za koru

6 komad Belanca

10 kašika Secer

90 g C Kokosovo brašno

2 kašika Brasno

Krem

6 komad Zumanjak

1 komad Jaje

6 kašika Secer

50 g Cokolada za kuvanje

150 g Margarin

Renata stangle

Kolac koji svakog odusevi pogotovo ljubitelje kokosa. Meka korica sa kokosom i cokoladni lagani krem.

Koraci pripreme

Priprema kore

Umutiti belanca, postepeno dodavati secer. Kad se lepo ulupa dodati dve kasike brasna i kokosovo brasno. Lagano promesati i poravnati smesu u kalup obozen pek papirom. Peci na 180 stepeni oko 25 minuta. Kad je peceno skiniti pek papir i ohladiti koru.

Priprema kreme

Kuvati zumanjke i jaje sa secerom. Treba da se lepo zgusne. Dodati kremi cokoladu. Odloziti na hladno. Kad se ohladi dodaje se umucen margarin.

Filovanje

Na kokos koru naneti fil od cokolade i ukrasiri kokosom i rendanom cokoladom.

Naši proizvodi

Renata stangle

Kolac koji svakog odusevi pogotovo ljubitelje kokosa. Meka korica sa kokosom i cokoladni lagani krem.

Koraci pripreme

Priprema kore

Umutiti belanca, postepeno dodavati secer. Kad se lepo ulupa dodati dve kasike brasna i kokosovo brasno. Lagano promesati i poravnati smesu u kalup obozen pek papirom. Peci na 180 stepeni oko 25 minuta. Kad je peceno skiniti pek papir i ohladiti koru.

Priprema kreme

Kuvati zumanjke i jaje sa secerom. Treba da se lepo zgusne. Dodati kremi cokoladu. Odloziti na hladno. Kad se ohladi dodaje se umucen margarin.

Filovanje

Na kokos koru naneti fil od cokolade i ukrasiri kokosom i rendanom cokoladom.

Autor

Eva Zelenka
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Poslastice sa kokosom"

Pošalji recept