burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija10

Ratluk štangle - posno

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
10

Sastojci

700 ml vode

500 g šećera

200 g C griza

1 C puding od maline

100 g C kokosa

Ratluk štangle - posno

Koraci pripreme

Staviti šećer i 600 ml vode da provri, sipati C griz i kuvati ga dok ne počne da se zgušnjava.

Razmutiti C puding sa 100 ml vode i sipati u griz i kuvati dok se ne zgusne.

Smesu sipati u pleh i ostaviti da se ohladi.

Ohlađeno seći na kocke veličine ratluka i valjati u C kokos.

Naši proizvodi

Ratluk štangle - posno

Koraci pripreme

Staviti šećer i 600 ml vode da provri, sipati C griz i kuvati ga dok ne počne da se zgušnjava.

Razmutiti C puding sa 100 ml vode i sipati u griz i kuvati dok se ne zgusne.

Smesu sipati u pleh i ostaviti da se ohladi.

Ohlađeno seći na kocke veličine ratluka i valjati u C kokos.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept