0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
12
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
12
6 belanaca
100 g C kokosa
200 g šećera
6 žumanaca
1 C puding od vanile
3-4 kašike brašna
750 ml mleka
1 margarin
2 C krem šlaga od vanile
Izmiksati belanca, dodati šećer pa C kokos.
Koru peći oko 15-tak min na 180 stepeni.
Žumanca, brašno i puding pomešati sa malo mleka i zakuvati u ostatak mleka.
Kada se ohladi dodati umućen margarin.
Na koru staviti fil. Odozgo C šlag.
Izmiksati belanca, dodati šećer pa C kokos.
Koru peći oko 15-tak min na 180 stepeni.
Žumanca, brašno i puding pomešati sa malo mleka i zakuvati u ostatak mleka.
Kada se ohladi dodati umućen margarin.
Na koru staviti fil. Odozgo C šlag.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.