0
 
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
                                                                    
                                                                    Zahteva određeno umeće
                            
40
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće
Broj porcija:
40
2 jaja
400 g šećera
oko 500 g brašna
1 C prašak za pecivo
1 l mleka
350 g margarina
3 C pudinga od čokolade
200 g crne čokolade
4 supene kašike ulja
Umesiti testo: 
Jaja, 200 g šećera, 100 g margarina, 1 C prašak za pecivo, 8 kašika mleka i brašna po potrebi. 
Od dobijene mase ispeći tri kore kao za mađaricu. 
Fil: 
U 1 l mleka skuvati 3 C pudinga, 2 kašike brašna i 200 g šećera. 
U hladan fil dodati 250 g margarina. Filovati kore. 
Gotovu pitu preliti sa glazurom od crne čokolade i 4 kašike ulja. 
Pitu ostaviti da prenoći.
Umesiti testo: 
Jaja, 200 g šećera, 100 g margarina, 1 C prašak za pecivo, 8 kašika mleka i brašna po potrebi. 
Od dobijene mase ispeći tri kore kao za mađaricu. 
Fil: 
U 1 l mleka skuvati 3 C pudinga, 2 kašike brašna i 200 g šećera. 
U hladan fil dodati 250 g margarina. Filovati kore. 
Gotovu pitu preliti sa glazurom od crne čokolade i 4 kašike ulja. 
Pitu ostaviti da prenoći.
 
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.