0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
300 g mlevene plazme
Sok od jagode
500 g jagoda
C letnje kocke od jagode
Slatka pavlaka
2 kisele pavlake
5 kašika šećera
Plazma keks natopiti sokom od jagode i staviti kao podlogu za cheese cake.
U 400 ml vode staviti jagode (oko 300 g) da provre sa vodom i dve kašike šećera.
U 100 g vode razmuziti 1 kesicu C letnjih kocki i spojiti sa vodom i jagodama i mešati dok se ne zgusne.
Fil staviti preko plazme dok je topao.
Dok se fil hladi umutiti slatku pavlaku sa dve kisele pavlake i 3 kašike šećera i to staviti odozgo sa ostatkom jagoda.
Plazma keks natopiti sokom od jagode i staviti kao podlogu za cheese cake.
U 400 ml vode staviti jagode (oko 300 g) da provre sa vodom i dve kašike šećera.
U 100 g vode razmuziti 1 kesicu C letnjih kocki i spojiti sa vodom i jagodama i mešati dok se ne zgusne.
Fil staviti preko plazme dok je topao.
Dok se fil hladi umutiti slatku pavlaku sa dve kisele pavlake i 3 kašike šećera i to staviti odozgo sa ostatkom jagoda.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.