0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
15
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
15
8 jaja
15 kašika šećera
8 kašika brašna
1 kesica C prašak za pecivo
1 kesica cimeta
2 kašike C kakaoa
1/2 l mleka
200 g C šlaga
100 g čokolada
Sastojci za jednu koru:
4 jaja
4 kašike šećera
4 kašike brašna
1/2 kesice C prašak za pecivo
1/2 kesice cimet
1 kašika C kakao
Treba ispeći dve ovakve kore.
Umutiti 200 g C šlaga. Staviti na poslužavnik prvu koru, preliti sa polovinom ohlađenog mleka, u kome je prokuvano 7 kašika šećera.
Staviti šlag, pa sledeću koru, koju takođe treba preliti mlekom.
Preliti čokoladom i ukrasiti šlagom.
Sastojci za jednu koru:
4 jaja
4 kašike šećera
4 kašike brašna
1/2 kesice C prašak za pecivo
1/2 kesice cimet
1 kašika C kakao
Treba ispeći dve ovakve kore.
Umutiti 200 g C šlaga. Staviti na poslužavnik prvu koru, preliti sa polovinom ohlađenog mleka, u kome je prokuvano 7 kašika šećera.
Staviti šlag, pa sledeću koru, koju takođe treba preliti mlekom.
Preliti čokoladom i ukrasiti šlagom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.