burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija12

Mini cheesecakes

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
12

Sastojci

100 ml vode

200 g malina

1 kašika šećera

1 C vanilin šećer

400 ml slatke pavlake

2 kesice C želatina

kutija okruglog keksa

malo mleka za potapanje

Mini cheesecakes

Koraci pripreme

Maline sa vodom, šećerom i C vanilin šećerom staviti u šerpu da se kuvaju. Kada provri kuvati oko 5 min.

Ako su maline smrznute nemojte dodavati vodu, samo ako su sveže. Kad se maline prohlade umešati u njih pripremljen C želatin.

Želatin iz jedne kesice se prelije sa 4 kašike hladne vode i ostavi da nabubri, a zatim se zagreva na ringli dok se ne otopi. Paziti da želatin ne proključa.

Razliti maline sa želatinom u pleh za mafine koji ste premazali uljem i odložiti u frižider.

Umutiti slatku pavlaku i dodati joj želatin pa rasporediti na prohlađen fil od malina.

Keks umakati u mleko i rasporediti preko slatke pavlake.

Kada se stegne u frižideru izvrnuti iz kalupa tako da keks bude dole i služiti.

Naši proizvodi

Mini cheesecakes

Koraci pripreme

Maline sa vodom, šećerom i C vanilin šećerom staviti u šerpu da se kuvaju. Kada provri kuvati oko 5 min.

Ako su maline smrznute nemojte dodavati vodu, samo ako su sveže. Kad se maline prohlade umešati u njih pripremljen C želatin.

Želatin iz jedne kesice se prelije sa 4 kašike hladne vode i ostavi da nabubri, a zatim se zagreva na ringli dok se ne otopi. Paziti da želatin ne proključa.

Razliti maline sa želatinom u pleh za mafine koji ste premazali uljem i odložiti u frižider.

Umutiti slatku pavlaku i dodati joj želatin pa rasporediti na prohlađen fil od malina.

Keks umakati u mleko i rasporediti preko slatke pavlake.

Kada se stegne u frižideru izvrnuti iz kalupa tako da keks bude dole i služiti.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept