burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Zahteva određeno umeće

broj porcija10

Mikelanđelo

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće

Broj porcija:
10

Sastojci

Za koru:

4 belanca

4 kašike šećera

4 kašike C kokosovog brašna

8 kašika brašna

Za voćni fil:

500 g višanja

2 kašike C čvrstina

200 ml vode

Za kokos fil:

2 C pudinga od vanile

600 ml vode

10 kašika šećera

4 žumanca

100 g C kokosovog brašna

2-3 kašike linolade

100 g bele čokolade

200 g slatke pavlake

Mikelanđelo

Koraci pripreme

Umutiti belanca u čvrst sneg sa šećerom, dodavati ručno brašno i C kokosovo brašno i peći na 150 stepeni.

Za voćni fil očišćene višnje prokuvati u vodi, ispasirati i dodati rastvoren C čvrstin, kuvati dok se ne zgusne.

Za kokos fil staviti da 500 ml vode da prokuva sa šećerom. Razbiti puding u ostatku vode. Umutiti žumanca.

Kada prokuva dodati puding i žumanca i mešati dok se ne zgusne, zatim dodati čokoladu, C kokos i linoladu.

Kada se ohladi, umutiti slatku pavlaku posebno i umešati u smesu.

Ređati koru, pa voćni fil, pa fil sa C kokosom.

Naši proizvodi

Mikelanđelo

Koraci pripreme

Umutiti belanca u čvrst sneg sa šećerom, dodavati ručno brašno i C kokosovo brašno i peći na 150 stepeni.

Za voćni fil očišćene višnje prokuvati u vodi, ispasirati i dodati rastvoren C čvrstin, kuvati dok se ne zgusne.

Za kokos fil staviti da 500 ml vode da prokuva sa šećerom. Razbiti puding u ostatku vode. Umutiti žumanca.

Kada prokuva dodati puding i žumanca i mešati dok se ne zgusne, zatim dodati čokoladu, C kokos i linoladu.

Kada se ohladi, umutiti slatku pavlaku posebno i umešati u smesu.

Ređati koru, pa voćni fil, pa fil sa C kokosom.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept