0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
6 žumanaca
6 kašika šećera
6 kašika brašna
1 šoljica ulja
1 C prašak za pecivo
4 C pudinga od vanile
20 kašika šećera
1 l vode
6 belanaca
6 kašika šećera
Za koru umuti 6 žumanaca, 6 kašika šećera, 6 kašika brašna, 1 šoljicu ulja i 1 C prašak za pecivo.
Fil:
Skuvajte 4 C pudinga od vanile i 20 kašika šećera u 1 l vode.
Dok se kuva umuti 6 belanaca i 6 kašika šećera.
Lagano sastaviti te dve mase i razliti preko kore.
Ohladiti i seći.
Za koru umuti 6 žumanaca, 6 kašika šećera, 6 kašika brašna, 1 šoljicu ulja i 1 C prašak za pecivo.
Fil:
Skuvajte 4 C pudinga od vanile i 20 kašika šećera u 1 l vode.
Dok se kuva umuti 6 belanaca i 6 kašika šećera.
Lagano sastaviti te dve mase i razliti preko kore.
Ohladiti i seći.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.