0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
2 jaja
2 kašike šećera
2 kašike brašna - za koru
6 belanaca
22 kašike šećera
14 kašika vode
4 C pudinga od vanile
Koru pripremamo tako što umutimo jaja, šećer i brašno. Pečemo na 200 stepeni.
Fil pripremamo tako što belanca čvrsto umutimo sa 2 kašike šećera.
Preostalih 20 kašika šećera ušpinujemo sa 14 kašika vode i dodamo u belanca.
Zatim skuvamo C puding i to dodamo u belanca.
Na hladnu koru stavljamo fil i ostavljamo u frižider da se stegne.
Koru pripremamo tako što umutimo jaja, šećer i brašno. Pečemo na 200 stepeni.
Fil pripremamo tako što belanca čvrsto umutimo sa 2 kašike šećera.
Preostalih 20 kašika šećera ušpinujemo sa 14 kašika vode i dodamo u belanca.
Zatim skuvamo C puding i to dodamo u belanca.
Na hladnu koru stavljamo fil i ostavljamo u frižider da se stegne.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.