burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija4

Krem kocke

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
4

Sastojci

200 g petit keksa

Fil:

2 C Puding od jagode

600 ml mleka

6 kašika šećera

2 kašike kisele pavlake

500 ml slatka pavlaka

400 g jagoda

1 C Želatin u prahu + 1 dl vode

150 g C krem šlaga

150 ml kisele vode

Krem kocke

Koraci pripreme

Skuvati C puding i u topao umešati kiselu pavlaku.

C Želatin staviti u vodu da nabubri pa ga posle desetak minuta zagrejati da se otopi. Ja stavim šoljicu sa želatinom u mikrotalasnu i ugrejem 15 sekundi.

Jagode izmiksati u blenderu pa dodati u čvrsto umućnu slatku pavlaku sa šećerom.

Ručno izmešati, pa dodati i istopljen želatin.

Petit keks natopiti u mleku, preko sipati puding.

Kada se ohladi staviti smesu od slatke pavlake, jagoda i želatina.

Ostaviti nekoliko sati u frižider da se stegne.

Na kraju staviti i C šlag.

Naši proizvodi

Krem kocke

Koraci pripreme

Skuvati C puding i u topao umešati kiselu pavlaku.

C Želatin staviti u vodu da nabubri pa ga posle desetak minuta zagrejati da se otopi. Ja stavim šoljicu sa želatinom u mikrotalasnu i ugrejem 15 sekundi.

Jagode izmiksati u blenderu pa dodati u čvrsto umućnu slatku pavlaku sa šećerom.

Ručno izmešati, pa dodati i istopljen želatin.

Petit keks natopiti u mleku, preko sipati puding.

Kada se ohladi staviti smesu od slatke pavlake, jagoda i želatina.

Ostaviti nekoliko sati u frižider da se stegne.

Na kraju staviti i C šlag.

Autor

Jasmina

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept