0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Lako
12
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
12
4 komad Jaja
4 kašika Secer
3 kašika Brasno
1 kesica C Puding sa ukusom čokolade
50 ml Ulje
400+80 ml Mleko
1 kesica C Puding sa ukusom vanilina
4 kašika Secer
40 g C Šlag krem sa ukusom vanile
4 kašika Dzem visnja ili mesani
Meka kakao piskota premazana dzemom i filovana kokos kremom. Veoma ukusna kombinacija.
Umutiti jaja sa secerom. Kad je lepa penasta dodaje se ulje.
Posebno pomesati brasno, prasak za pecivo, kakao i puding cokoladu.
Sjediniti dve smese. Dobija se sjajna tecna smesa. Izliti u veliki kalup oblozen pek papirom. Peci na 180 stepeni oko 25 minuta.
400 ml mleka zagrejati sa secerom i ukuvati puding. Ostaviti da se ohladi.
Posebno u 80 ml mleka izmutiti krem slag.
Kad se puding ohladi umesati umucen krem slag i kokos.
Preseci koru na dva dela. Premazati sa dve kasike dzema, potom naneti pola kolicine kokos kreme. Preklopiti sa piskotom i ponoviti postupak. Posuti kokosom. Malo ohladiti i seci na kriske.
Sledeci dan je jos ukusniji jer se ukusi sjedine. Prijatno.
Meka kakao piskota premazana dzemom i filovana kokos kremom. Veoma ukusna kombinacija.
Umutiti jaja sa secerom. Kad je lepa penasta dodaje se ulje.
Posebno pomesati brasno, prasak za pecivo, kakao i puding cokoladu.
Sjediniti dve smese. Dobija se sjajna tecna smesa. Izliti u veliki kalup oblozen pek papirom. Peci na 180 stepeni oko 25 minuta.
400 ml mleka zagrejati sa secerom i ukuvati puding. Ostaviti da se ohladi.
Posebno u 80 ml mleka izmutiti krem slag.
Kad se puding ohladi umesati umucen krem slag i kokos.
Preseci koru na dva dela. Premazati sa dve kasike dzema, potom naneti pola kolicine kokos kreme. Preklopiti sa piskotom i ponoviti postupak. Posuti kokosom. Malo ohladiti i seci na kriske.
Sledeci dan je jos ukusniji jer se ukusi sjedine. Prijatno.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.