0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
25
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
25
1 l mleka
300 g keksa četvrtastog
1 kesica pudinga C od vanile
1 kesica pudinga C od jagode
100 g euro bloka
mleko za umakanje keksa
6 kašika šećera
Uzeti vatrostalnu činiju četvrtastu.
Na dnu poređati keks kao koru koji ste prethodno umočili u mleko.
Puding skuvajte po receptu sa kesice. 500 ml mleka, 3 kašike šećera i 1 kesica C pudinga.
Čim se skuva prelijte preko keksa, opet poređajte drugi red natopljenog keksa i isto prelijte skuvanim C pudingom od jagode.
Narendati euro blok i staviti da se ohladi u frižideru, secite posle sat vremena.
Uzeti vatrostalnu činiju četvrtastu.
Na dnu poređati keks kao koru koji ste prethodno umočili u mleko.
Puding skuvajte po receptu sa kesice. 500 ml mleka, 3 kašike šećera i 1 kesica C pudinga.
Čim se skuva prelijte preko keksa, opet poređajte drugi red natopljenog keksa i isto prelijte skuvanim C pudingom od jagode.
Narendati euro blok i staviti da se ohladi u frižideru, secite posle sat vremena.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.