0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Srednje
20
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Srednje
Broj porcija:
20
5 malo Belanaca
200 g Secera
100 g Cokolade za kuvanje
50 g Margarina
5 malo Zumanjaka
2 kašika Secera
1 kesica C Puding sa ukusom vanilina
300 ml Mleko
100 ml Slatka pavlaka
Ako zelite ukusan kolac a koji jos i dobro izgleda onda je to taj. Kokos, cokolada i vanila se odlicno dopunjuju. Pravi elegantni kolac. Prijatno.
Belanjke umutiti sa secerom. Dodati kokos i pazljivo promesati. Izliti u kalup oblozen pek papirom. Peci oko 30 minuta na 180 stepeni.
Cokoladu otopiti sa margarinom.
Zumanke i puding pomesati sa malo mleka. Ostalo mleko staviti da se kuva sa secerom i vanil secerom. Kad provre ukuvati puding. Ohladiti. U medjuvremenu umutiti slatku pavlaku. Kad se zuti krem ohladi umesati u slatku pavlaku.
Koru ohladiti i preliti cokoladnom smesom. Kad se cokolada ohladi, namazati vanil krem. Malo sacekati da kolac omeksa. Seci na stangle. Prijatno.
Ako zelite ukusan kolac a koji jos i dobro izgleda onda je to taj. Kokos, cokolada i vanila se odlicno dopunjuju. Pravi elegantni kolac. Prijatno.
Belanjke umutiti sa secerom. Dodati kokos i pazljivo promesati. Izliti u kalup oblozen pek papirom. Peci oko 30 minuta na 180 stepeni.
Cokoladu otopiti sa margarinom.
Zumanke i puding pomesati sa malo mleka. Ostalo mleko staviti da se kuva sa secerom i vanil secerom. Kad provre ukuvati puding. Ohladiti. U medjuvremenu umutiti slatku pavlaku. Kad se zuti krem ohladi umesati u slatku pavlaku.
Koru ohladiti i preliti cokoladnom smesom. Kad se cokolada ohladi, namazati vanil krem. Malo sacekati da kolac omeksa. Seci na stangle. Prijatno.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.