burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija10

Dunavski talasi

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
10

Sastojci

6 jaja

30 kašika šećera

4-5 kašika šećera za fil

30 kašika brašna

2 C praška za pecivo

200 ml mleka + 600 ml (za fil)

200 ml ulja

2 kašike C kakaoa

100 g višanja

2 C pudinga od vanile

1 margarin

200 g čokolade za kuvanje

Dunavski talasi

Koraci pripreme

1 kora:
3 jaja, 15 kašika šećera, 15 kašika brašna, 1 C prašak za pecivo, 100 ml mleka, 100ml ulja.

Umutiti jaja i dodati ostale sastojke, ispeći koru.

2 kora:
3 jaja, 15 kašika šećera, 15 kašika brašna, 1 C prašak za pecivo, 100 ml mleka, 100 ml ulja, 2 kašike C kakaoa, višnje. Ispeći koru.

Fil:
600 ml mleka, 4-5 kašika šećera, 2 C pudinga od vanile skuvati. Kad se prohladi dodati umućen margarin.

Filovati prva kora fil, druga kora fil.

Odozgo ide glazura od čokolade.

Naši proizvodi

Dunavski talasi

Koraci pripreme

1 kora:
3 jaja, 15 kašika šećera, 15 kašika brašna, 1 C prašak za pecivo, 100 ml mleka, 100ml ulja.

Umutiti jaja i dodati ostale sastojke, ispeći koru.

2 kora:
3 jaja, 15 kašika šećera, 15 kašika brašna, 1 C prašak za pecivo, 100 ml mleka, 100 ml ulja, 2 kašike C kakaoa, višnje. Ispeći koru.

Fil:
600 ml mleka, 4-5 kašika šećera, 2 C pudinga od vanile skuvati. Kad se prohladi dodati umućen margarin.

Filovati prva kora fil, druga kora fil.

Odozgo ide glazura od čokolade.

Autor

Suzana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept