0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
32
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
32
800 g plazme
1 margarin
sok od pomorandže po potrebi
1/2 kg C šlaga
1 C želatin
500 g krem sira
500 g malina
100 g šećera
1 C želatin
Zamesiti keks za otopljenim margarinom i dodati soka od pomorandže koliko je potrebno da se napravi kora.
Umutiti šlag, dodati krem sir i otopljen želatin.
Preliti preko keksa i ostaviti da se stegne.
Ukuvati maline, staviti želatin i sačekati da se prohladi i preliti preko šlaga.
Zamesiti keks za otopljenim margarinom i dodati soka od pomorandže koliko je potrebno da se napravi kora.
Umutiti šlag, dodati krem sir i otopljen želatin.
Preliti preko keksa i ostaviti da se stegne.
Ukuvati maline, staviti želatin i sačekati da se prohladi i preliti preko šlaga.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.