0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
200 ml kisele vode
250 g C posnog šlaga
1 posni margarin
1 kesica C pudinga od vanile
300 g mlevenih pečenih lešnika
4 kašičice C kakao praha
1/2 l mleka (sojinog)
250 g šećera
2 kesice C vanilin šećera
750 g posnog keksa
Prokuvati C kakao sa 200 ml vode i ostaviti da se ohladi.
Skuvati puding sa sojinim mlekom.
Šećer ušpinovati sa 100 ml vode, dodati lešnike, ohladiti, pa pomešati sa pudingom.
Penasto umutiti posni margarin, pa pomešati sa prethodno pripremljenom smesom.
Keks umočimo u kuvani C kakao, pa ređamo na tacnu.
Premazati filom, pa ređati jos jedan red keksa, zatim opet fil pa keks, dok se materijal ne utroši.
Premazati je C šlagom umućenim sa kiselom vodom.
Prokuvati C kakao sa 200 ml vode i ostaviti da se ohladi.
Skuvati puding sa sojinim mlekom.
Šećer ušpinovati sa 100 ml vode, dodati lešnike, ohladiti, pa pomešati sa pudingom.
Penasto umutiti posni margarin, pa pomešati sa prethodno pripremljenom smesom.
Keks umočimo u kuvani C kakao, pa ređamo na tacnu.
Premazati filom, pa ređati jos jedan red keksa, zatim opet fil pa keks, dok se materijal ne utroši.
Premazati je C šlagom umućenim sa kiselom vodom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.