0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
8
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
8
200 g četvrtastog keksa
2 C pudinga od vanile
10 kašika šećera
10 jabuka
C šlag krem
U 1 l vode staviti 10 kašika šećera i 10 oljuštenih i na kriške isečenih jabuka.
Kuvati dok jabuke ne omekšaju. U kalup poređati keks.
Jabuke vaditi kašikom i stavljati preko keksa. U tu vodu gde su se kuvale jabuke skuvati 2 C pudinga od vanile.
Kuvan puding preliti preko jabuka.
Kada se ohladi staviti pripremljen C krem šlag.
U 1 l vode staviti 10 kašika šećera i 10 oljuštenih i na kriške isečenih jabuka.
Kuvati dok jabuke ne omekšaju. U kalup poređati keks.
Jabuke vaditi kašikom i stavljati preko keksa. U tu vodu gde su se kuvale jabuke skuvati 2 C pudinga od vanile.
Kuvan puding preliti preko jabuka.
Kada se ohladi staviti pripremljen C krem šlag.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.