0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
rozen kore
4 C pudinga od vanile
1 litar mleka
250 g margarina
15-20 supenih kašika šećera
konzerva ananasa komadići ili kolutovi
300 g C šlag krema
ukrasiti po želji, npr. šarene mrvice
Skuvati u litar mleka četiri C pudinga od vanile i 15 do 20 kašika šećera.
Ostaviti da se ohladi, pa u ohlađeno umutiti margarin.
Rozen kore filovati, a negde na polovini potrošenih kora, složiti red ananasa, pa filovati ostatak kora, dok se sve ne utroši.
Tortu na kraju nafilovati C šlagom, ili šlag kremom, ukrasiti šarenim šećernim mrvicama.
Skuvati u litar mleka četiri C pudinga od vanile i 15 do 20 kašika šećera.
Ostaviti da se ohladi, pa u ohlađeno umutiti margarin.
Rozen kore filovati, a negde na polovini potrošenih kora, složiti red ananasa, pa filovati ostatak kora, dok se sve ne utroši.
Tortu na kraju nafilovati C šlagom, ili šlag kremom, ukrasiti šarenim šećernim mrvicama.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.