0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
1 pakovanje rozen kora
200 g maka
2 C šlag krema
200 g šećera
ukrasne perlice po želji
1 margarin
200 ml mleka
Umutiti dva C šlag krema.
Pripremiti mak po uputstvu na kutiji ili rastopiti jedan margarin dodati 200 g šećera na laganoj vatri i dodati 50 ml mleka i 200 g maka.
Mešati 5 minuta. Kada se prohladi dodati dva umućena C šlag krema i mikserom jos malo umutiti.
Svaku rozen koru premazati filom i ređati jednu na drugu.
Ukrasiti ukrasnim perlicama. Ostaviti u frižideru nekoliko sati. Seći na kockice
Umutiti dva C šlag krema.
Pripremiti mak po uputstvu na kutiji ili rastopiti jedan margarin dodati 200 g šećera na laganoj vatri i dodati 50 ml mleka i 200 g maka.
Mešati 5 minuta. Kada se prohladi dodati dva umućena C šlag krema i mikserom jos malo umutiti.
Svaku rozen koru premazati filom i ređati jednu na drugu.
Ukrasiti ukrasnim perlicama. Ostaviti u frižideru nekoliko sati. Seći na kockice
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.