0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
1/2 kg keksa
2 C pudinga od vanile
2 C šlag krema
200 - 300 g višanja
1/3 pakovanja maslaca
malo mleka za umakanje
mleko za puding
Umakati keks u mleko i ređati u četvrtasti pleh.
Skuvati C puding od vanile po uputstvu sa kesice i u puding dodati maslac.
Ohladjenu 1/2 C pudinga sipati preko keksa. Preko toga staviti višnje.
Zatim ponovo ređati red keksa koji je umočen u mleko i preostali pudnig.
Preko svega staviti 2 kesice C šlag kreme.
Dobro ohladiti u frižideru i servirati.
Umakati keks u mleko i ređati u četvrtasti pleh.
Skuvati C puding od vanile po uputstvu sa kesice i u puding dodati maslac.
Ohladjenu 1/2 C pudinga sipati preko keksa. Preko toga staviti višnje.
Zatim ponovo ređati red keksa koji je umočen u mleko i preostali pudnig.
Preko svega staviti 2 kesice C šlag kreme.
Dobro ohladiti u frižideru i servirati.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.