burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Staklena torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

1/2 kg keksa

1/2 kg jabuka

5 C pudinga od vanile

2 l vode

6 C šlag krema

2 C vanilin šećera

šećer po ukusu

Staklena torta

Koraci pripreme

Oljuštite jabuke i isecite ih na tanke listiće, nalijte ih sa 1,7 dl vode, dodajte šećer i vanilin šećer.

Kuvajte dok jabuke ne budu mekane.

Puding pomešajte sa preostalom vodom i dodajte u onoj vodi gde su se kuvale jabuke.

Kada se puding ukuva, sklonite sa vatre i ostavite da se ohladi.

Poređajte na tacni keks. Preko stavite fil.

Preko fila poređajte kuvane jabuke i pospite ih C vanilin šećerom.

Umutite Cšslag (sa kiselom vodom ili mlekom), pa ukrasite tortu.

Naši proizvodi

Staklena torta

Koraci pripreme

Oljuštite jabuke i isecite ih na tanke listiće, nalijte ih sa 1,7 dl vode, dodajte šećer i vanilin šećer.

Kuvajte dok jabuke ne budu mekane.

Puding pomešajte sa preostalom vodom i dodajte u onoj vodi gde su se kuvale jabuke.

Kada se puding ukuva, sklonite sa vatre i ostavite da se ohladi.

Poređajte na tacni keks. Preko stavite fil.

Preko fila poređajte kuvane jabuke i pospite ih C vanilin šećerom.

Umutite Cšslag (sa kiselom vodom ili mlekom), pa ukrasite tortu.

Autor

Jovana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept