0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
1/2 kg keksa
1/2 kg jabuka
5 C pudinga od vanile
2 l vode
6 C šlag krema
2 C vanilin šećera
šećer po ukusu
Oljuštite jabuke i isecite ih na tanke listiće, nalijte ih sa 1,7 dl vode, dodajte šećer i vanilin šećer.
Kuvajte dok jabuke ne budu mekane.
Puding pomešajte sa preostalom vodom i dodajte u onoj vodi gde su se kuvale jabuke.
Kada se puding ukuva, sklonite sa vatre i ostavite da se ohladi.
Poređajte na tacni keks. Preko stavite fil.
Preko fila poređajte kuvane jabuke i pospite ih C vanilin šećerom.
Umutite Cšslag (sa kiselom vodom ili mlekom), pa ukrasite tortu.
Oljuštite jabuke i isecite ih na tanke listiće, nalijte ih sa 1,7 dl vode, dodajte šećer i vanilin šećer.
Kuvajte dok jabuke ne budu mekane.
Puding pomešajte sa preostalom vodom i dodajte u onoj vodi gde su se kuvale jabuke.
Kada se puding ukuva, sklonite sa vatre i ostavite da se ohladi.
Poređajte na tacni keks. Preko stavite fil.
Preko fila poređajte kuvane jabuke i pospite ih C vanilin šećerom.
Umutite Cšslag (sa kiselom vodom ili mlekom), pa ukrasite tortu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.