burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 min

tezina pripreme Srednje

broj porcija12

Snickers torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 min

Težina pripreme:
Srednje

Broj porcija:
12

Sastojci

Karamela

250 ml Kondenzovano mleko

110 g Secer

120 g Margarin

2 kašika Med

1 kesica C Vanilin šećer

Krem sladoled

1 kesica C Eskimko sa ukusom čokolade

200 ml Mleko

90 ml Kondenzovano mleko

Za ukrasavanje

50 g Kiki riki neslani

1 malo Toping cokolada

Snickers torta

Jedan lep recept za sladoled tortu. Ko voli snikers cokoladu, volece i ovu kombinaciju. Karamela i kiki riki daju snagu a sladoled osvezenje. Uzivajte

Koraci pripreme

Karamel krem

Sve sastojke za karamelu stavimo u ciniju i kuvamo dok se ne pretvori u karamelu. Treba nam oko 20 do 30 min.

Sladoled krem

Umutiti c eskimko cokoladu sa 200 ml mleka. Mutiti. Oko 3 minuta i dodati kondenzovano mleko. Mutiti jos oko 2 min.

Priprema

Kalup za hleb obloziti srec folijom. Usuti pola karamel krema. Na krem posuti kikiriki. Pola sladoled kreme usuti. Zatim ponoviti karamel kremom i doliti ostatak sladoleda.

Zamrzavanje

Ostaviti na par sati da se ohladi.

Serviranje

Posle hladjenja, sladoled tortu prevrnuti na tacnu. Preliti cokoladnim topingom i servirati. Prijatno

Naši proizvodi

Snickers torta

Jedan lep recept za sladoled tortu. Ko voli snikers cokoladu, volece i ovu kombinaciju. Karamela i kiki riki daju snagu a sladoled osvezenje. Uzivajte

Koraci pripreme

Karamel krem

Sve sastojke za karamelu stavimo u ciniju i kuvamo dok se ne pretvori u karamelu. Treba nam oko 20 do 30 min.

Sladoled krem

Umutiti c eskimko cokoladu sa 200 ml mleka. Mutiti. Oko 3 minuta i dodati kondenzovano mleko. Mutiti jos oko 2 min.

Priprema

Kalup za hleb obloziti srec folijom. Usuti pola karamel krema. Na krem posuti kikiriki. Pola sladoled kreme usuti. Zatim ponoviti karamel kremom i doliti ostatak sladoleda.

Zamrzavanje

Ostaviti na par sati da se ohladi.

Serviranje

Posle hladjenja, sladoled tortu prevrnuti na tacnu. Preliti cokoladnim topingom i servirati. Prijatno

Autor

Eva Zelenka
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept