0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Srednje
12
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Srednje
Broj porcija:
12
250 ml Kondenzovano mleko
110 g Secer
120 g Margarin
2 kašika Med
1 kesica C Eskimko sa ukusom čokolade
200 ml Mleko
90 ml Kondenzovano mleko
50 g Kiki riki neslani
1 malo Toping cokolada
Jedan lep recept za sladoled tortu. Ko voli snikers cokoladu, volece i ovu kombinaciju. Karamela i kiki riki daju snagu a sladoled osvezenje. Uzivajte
Sve sastojke za karamelu stavimo u ciniju i kuvamo dok se ne pretvori u karamelu. Treba nam oko 20 do 30 min.
Umutiti c eskimko cokoladu sa 200 ml mleka. Mutiti. Oko 3 minuta i dodati kondenzovano mleko. Mutiti jos oko 2 min.
Kalup za hleb obloziti srec folijom. Usuti pola karamel krema. Na krem posuti kikiriki. Pola sladoled kreme usuti. Zatim ponoviti karamel kremom i doliti ostatak sladoleda.
Ostaviti na par sati da se ohladi.
Posle hladjenja, sladoled tortu prevrnuti na tacnu. Preliti cokoladnim topingom i servirati. Prijatno
Jedan lep recept za sladoled tortu. Ko voli snikers cokoladu, volece i ovu kombinaciju. Karamela i kiki riki daju snagu a sladoled osvezenje. Uzivajte
Sve sastojke za karamelu stavimo u ciniju i kuvamo dok se ne pretvori u karamelu. Treba nam oko 20 do 30 min.
Umutiti c eskimko cokoladu sa 200 ml mleka. Mutiti. Oko 3 minuta i dodati kondenzovano mleko. Mutiti jos oko 2 min.
Kalup za hleb obloziti srec folijom. Usuti pola karamel krema. Na krem posuti kikiriki. Pola sladoled kreme usuti. Zatim ponoviti karamel kremom i doliti ostatak sladoleda.
Ostaviti na par sati da se ohladi.
Posle hladjenja, sladoled tortu prevrnuti na tacnu. Preliti cokoladnim topingom i servirati. Prijatno
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.