burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija30

Šeherzada torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
30

Sastojci

300 g turskog keksa

Fil:

1,5 l mleka za puding

24 kašike šećera

6 C pudinga od karamele

1 margarin

400 g C šlag krema

400 ml mleka za mućenje šlaga

300 ml mleka za potapanje keksa

Šeherzada torta

Koraci pripreme

Fil:
1,5l mleka skuvati sa 24 kašike šećera, dodati 6 C pudunga od karamele i ostaviti da se ohladi. Umutiti margarin i dodati u ohlađen puding.

Umutiti i 400 g C šlag kreme sa 400 ml mleka.

Keks podeliti na 4 jednaka dela, od prve četvrtine formirati koricu (potapati keks u toplo mleko i ređati na tacni).

Zatim premazati filom, zatim šlagom i ovaj postupak ponoviti još tri puta.

Naši proizvodi

Šeherzada torta

Koraci pripreme

Fil:
1,5l mleka skuvati sa 24 kašike šećera, dodati 6 C pudunga od karamele i ostaviti da se ohladi. Umutiti margarin i dodati u ohlađen puding.

Umutiti i 400 g C šlag kreme sa 400 ml mleka.

Keks podeliti na 4 jednaka dela, od prve četvrtine formirati koricu (potapati keks u toplo mleko i ređati na tacni).

Zatim premazati filom, zatim šlagom i ovaj postupak ponoviti još tri puta.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept