0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
30
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30
300 g turskog keksa
1,5 l mleka za puding
24 kašike šećera
6 C pudinga od karamele
1 margarin
400 g C šlag krema
400 ml mleka za mućenje šlaga
300 ml mleka za potapanje keksa
Fil:
1,5l mleka skuvati sa 24 kašike šećera, dodati 6 C pudunga od karamele i ostaviti da se ohladi. Umutiti margarin i dodati u ohlađen puding.
Umutiti i 400 g C šlag kreme sa 400 ml mleka.
Keks podeliti na 4 jednaka dela, od prve četvrtine formirati koricu (potapati keks u toplo mleko i ređati na tacni).
Zatim premazati filom, zatim šlagom i ovaj postupak ponoviti još tri puta.
Fil:
1,5l mleka skuvati sa 24 kašike šećera, dodati 6 C pudunga od karamele i ostaviti da se ohladi. Umutiti margarin i dodati u ohlađen puding.
Umutiti i 400 g C šlag kreme sa 400 ml mleka.
Keks podeliti na 4 jednaka dela, od prve četvrtine formirati koricu (potapati keks u toplo mleko i ređati na tacni).
Zatim premazati filom, zatim šlagom i ovaj postupak ponoviti još tri puta.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.