0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
60 parčeta
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
60 parčeta
600 g turski keks
500 g C šlag krem
6 kesica C pudinga od karamele
1,8 litra mleka
13 kašika šećera
1 margarin
1,5 l mleka staviti da se kuva sa 13 kašika šećera.
U 200 ml mleka umutiti 6 kesica C pudinga od karamele. Ostaviti da se ohladi.
Umutiti margarin i dodati ohlađen puding.
Posebno umutiti 500 g C šlag krema. U ostalih 100 ml mlakog mleka topiti keks i ređati.
Preko keksa filovati puding pa šlag krem.
Postupak ponoviti 3 puta.
Na kraju tortu celu premazati šlag kremom i dekorisati.
1,5 l mleka staviti da se kuva sa 13 kašika šećera.
U 200 ml mleka umutiti 6 kesica C pudinga od karamele. Ostaviti da se ohladi.
Umutiti margarin i dodati ohlađen puding.
Posebno umutiti 500 g C šlag krema. U ostalih 100 ml mlakog mleka topiti keks i ređati.
Preko keksa filovati puding pa šlag krem.
Postupak ponoviti 3 puta.
Na kraju tortu celu premazati šlag kremom i dekorisati.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.