burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripremeLako se priprema

Šeherezada torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Sastojci

600 g turski keks

500 g C šlag krem

6 kesica C pudinga od karamele

1,8 litra mleka

13 kašika šećera

1 margarin

Šeherezada torta

Koraci pripreme

1,5 l mleka staviti da se kuva sa 13 kašika šećera.

U 200 ml mleka umutiti 6 kesica C pudinga od karamele. Ostaviti da se ohladi.

Umutiti margarin i dodati ohlađen puding.

Posebno umutiti 500 g C šlag krema. U ostalih 100 ml mlakog mleka topiti keks i ređati.

Preko keksa filovati puding pa šlag krem.

Postupak ponoviti 3 puta.

Na kraju tortu celu premazati šlag kremom i dekorisati.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Šeherezada torta

Koraci pripreme

1,5 l mleka staviti da se kuva sa 13 kašika šećera.

U 200 ml mleka umutiti 6 kesica C pudinga od karamele. Ostaviti da se ohladi.

Umutiti margarin i dodati ohlađen puding.

Posebno umutiti 500 g C šlag krema. U ostalih 100 ml mlakog mleka topiti keks i ređati.

Preko keksa filovati puding pa šlag krem.

Postupak ponoviti 3 puta.

Na kraju tortu celu premazati šlag kremom i dekorisati.

Autor

Jelena

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Letnje torte i
kolači"

Pošalji recept