0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
40
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
40
600 g turskog keksa
4 pudinga C od karamele
1,7 l mleka
12 kašika šećera
500 g C šlaga
1 margarin
100 g mlevenih badema
1 kisela pavlaka
1 l mleka staviti da se kuva, u 200 ml mleka razmutiti C puding i šećer.
Kada mleko provri, dodati puding i skuvati. Kada je gotov ostaviti da se ohladi.
C šlag umutiti sa 500 ml mleka i 1 pavlakom.
Kada se puding ohladi, dodati 250 g umućenog margarina i 100 g mlevenih badema.
Na tacnu ređati keks, preko keksa fil, pa šlag i sve tako dok se ne potroši materijal.
Tortu ukrasiti sa C šlagom.
1 l mleka staviti da se kuva, u 200 ml mleka razmutiti C puding i šećer.
Kada mleko provri, dodati puding i skuvati. Kada je gotov ostaviti da se ohladi.
C šlag umutiti sa 500 ml mleka i 1 pavlakom.
Kada se puding ohladi, dodati 250 g umućenog margarina i 100 g mlevenih badema.
Na tacnu ređati keks, preko keksa fil, pa šlag i sve tako dok se ne potroši materijal.
Tortu ukrasiti sa C šlagom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.