burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Zahteva određeno umeće

broj porcija6

Puslica torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće

Broj porcija:
6

Sastojci

10 jaja

510 g šećera

nekoliko kapi limuna

C vanilin šećer

2 C pudinga od vanile

750 ml mleka

250 g margarina

3 C šlaga

Puslica torta

Koraci pripreme

Umutiti 10 belanca sa 510 g šećera u čvrst sneg i na kraju dodati nekoliko kapi limuna.

Pleh od električnog šporeta podmazati i staviti papir za pečenje, peći na 150 C 10 minuta, zatim na 100 C još 1,5 h.

Kada se ohladi kora, preseći je na dva dela.

Umutiti žumanca sa šećerom, C vanilin šećerom i 2 C pudinga od vanile u 750 ml mleka i skuvati fil.

Kada se prohladi dodati 250 g margarina.

Filovati kore.

Na kraju umutiti 3 C šlaga i staviti na tortu.

Pre služenja ohladiti!

Naši proizvodi

Puslica torta

Koraci pripreme

Umutiti 10 belanca sa 510 g šećera u čvrst sneg i na kraju dodati nekoliko kapi limuna.

Pleh od električnog šporeta podmazati i staviti papir za pečenje, peći na 150 C 10 minuta, zatim na 100 C još 1,5 h.

Kada se ohladi kora, preseći je na dva dela.

Umutiti žumanca sa šećerom, C vanilin šećerom i 2 C pudinga od vanile u 750 ml mleka i skuvati fil.

Kada se prohladi dodati 250 g margarina.

Filovati kore.

Na kraju umutiti 3 C šlaga i staviti na tortu.

Pre služenja ohladiti!

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Poslastice sa kokosom"

Pošalji recept