0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
12 parčeta
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
12 parčeta
6 belanaca
300 g šećera
1 kašika sirćeta
prehrambena boja
1 kesica C šlaga
mančmelou bonbone
Belanaca umutiti u čvrst sneg postepeno dodavati šećer.
Da i se bolje umutilo dodajte sirće, dobro umutiti. Masu podeliti na pet delova.
Ostavite dve kore bele boje, a ostalo ofarbajte bojom.
Razvucite nožem na prečnik od 15 cm i pecite 25 min. na 100 stepeni, zatim ostavite da se suše još 20 minuta.
Kad se kore ispeku poređajte jednu preko druge, stavite odozgo umućen C šlag i bombone za ukrašavanje.
Belanaca umutiti u čvrst sneg postepeno dodavati šećer.
Da i se bolje umutilo dodajte sirće, dobro umutiti. Masu podeliti na pet delova.
Ostavite dve kore bele boje, a ostalo ofarbajte bojom.
Razvucite nožem na prečnik od 15 cm i pecite 25 min. na 100 stepeni, zatim ostavite da se suše još 20 minuta.
Kad se kore ispeku poređajte jednu preko druge, stavite odozgo umućen C šlag i bombone za ukrašavanje.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.