burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija12 parčeta

Pusla torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
12 parčeta

Sastojci

6 belanaca

300 g šećera

1 kašika sirćeta

prehrambena boja

1 kesica C šlaga

mančmelou bonbone

Pusla torta

Koraci pripreme

Belanaca umutiti u čvrst sneg postepeno dodavati šećer.

Da i se bolje umutilo dodajte sirće, dobro umutiti. Masu podeliti na pet delova.

Ostavite dve kore bele boje, a ostalo ofarbajte bojom.

Razvucite nožem na prečnik od 15 cm i pecite 25 min. na 100 stepeni, zatim ostavite da se suše još 20 minuta.

Kad se kore ispeku poređajte jednu preko druge, stavite odozgo umućen C šlag i bombone za ukrašavanje.

Naši proizvodi

Pusla torta

Koraci pripreme

Belanaca umutiti u čvrst sneg postepeno dodavati šećer.

Da i se bolje umutilo dodajte sirće, dobro umutiti. Masu podeliti na pet delova.

Ostavite dve kore bele boje, a ostalo ofarbajte bojom.

Razvucite nožem na prečnik od 15 cm i pecite 25 min. na 100 stepeni, zatim ostavite da se suše još 20 minuta.

Kad se kore ispeku poređajte jednu preko druge, stavite odozgo umućen C šlag i bombone za ukrašavanje.

Autor

Radmila

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept