burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija12

Posna Kapri torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
12

Sastojci

400 g malina

250 ml vode

150 g šećera

60 g C pudinga od vanile

1 l gaziranog soka od pomorandže

200 g šećera

120 g C pudinga od vanile

250 g margarina

6 kašika klasik pasiranog paradajza

6 kašika šećera

6 kašika ulja

100 ml kisele vode

200 g brašna

1 kašičica C sode bikarbone

C šlag

Posna Kapri torta

Koraci pripreme

Kuvati 400 g malina u 250 ml vode, 150 g šećera oko 6 minuta na srednjoj temperaturi.

Zakuvati sa 60 g C pudinga od vanile koji je razmućen u 100 g vode.

Fil:
1 litru gaziranog soka od pomorandže, 200 g šećera zakuvati sa 120 g C pudinga od vanile.

Dodati u toplo 50 g margarina, 200 g umućenog margarina, dodati u hladan fil.

Kora:
6 kašika klasik pasiranog paradajza, 6 kašika šećera, 6 kašika ulja, 100 ml kisele vode, 200 g brašna, 1 kašičica C sode bikarbone.

Mutiti mikserom 1 minut, peći na 170 C oko 40 minuta. Na dno pleha staviti mastan papir.

Ohlađenu koru premazati sa kuvanim malinama, odozgo krem i umućen C šlag.

Naši proizvodi

Posna Kapri torta

Koraci pripreme

Kuvati 400 g malina u 250 ml vode, 150 g šećera oko 6 minuta na srednjoj temperaturi.

Zakuvati sa 60 g C pudinga od vanile koji je razmućen u 100 g vode.

Fil:
1 litru gaziranog soka od pomorandže, 200 g šećera zakuvati sa 120 g C pudinga od vanile.

Dodati u toplo 50 g margarina, 200 g umućenog margarina, dodati u hladan fil.

Kora:
6 kašika klasik pasiranog paradajza, 6 kašika šećera, 6 kašika ulja, 100 ml kisele vode, 200 g brašna, 1 kašičica C sode bikarbone.

Mutiti mikserom 1 minut, peći na 170 C oko 40 minuta. Na dno pleha staviti mastan papir.

Ohlađenu koru premazati sa kuvanim malinama, odozgo krem i umućen C šlag.

Autor

Helena

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept