0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
12
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
12
400 g malina
250 ml vode
150 g šećera
60 g C pudinga od vanile
1 l gaziranog soka od pomorandže
200 g šećera
120 g C pudinga od vanile
250 g margarina
6 kašika klasik pasiranog paradajza
6 kašika šećera
6 kašika ulja
100 ml kisele vode
200 g brašna
1 kašičica C sode bikarbone
C šlag
Kuvati 400 g malina u 250 ml vode, 150 g šećera oko 6 minuta na srednjoj temperaturi.
Zakuvati sa 60 g C pudinga od vanile koji je razmućen u 100 g vode.
Fil:
1 litru gaziranog soka od pomorandže, 200 g šećera zakuvati sa 120 g C pudinga od vanile.
Dodati u toplo 50 g margarina, 200 g umućenog margarina, dodati u hladan fil.
Kora:
6 kašika klasik pasiranog paradajza, 6 kašika šećera, 6 kašika ulja, 100 ml kisele vode, 200 g brašna, 1 kašičica C sode bikarbone.
Mutiti mikserom 1 minut, peći na 170 C oko 40 minuta. Na dno pleha staviti mastan papir.
Ohlađenu koru premazati sa kuvanim malinama, odozgo krem i umućen C šlag.
Kuvati 400 g malina u 250 ml vode, 150 g šećera oko 6 minuta na srednjoj temperaturi.
Zakuvati sa 60 g C pudinga od vanile koji je razmućen u 100 g vode.
Fil:
1 litru gaziranog soka od pomorandže, 200 g šećera zakuvati sa 120 g C pudinga od vanile.
Dodati u toplo 50 g margarina, 200 g umućenog margarina, dodati u hladan fil.
Kora:
6 kašika klasik pasiranog paradajza, 6 kašika šećera, 6 kašika ulja, 100 ml kisele vode, 200 g brašna, 1 kašičica C sode bikarbone.
Mutiti mikserom 1 minut, peći na 170 C oko 40 minuta. Na dno pleha staviti mastan papir.
Ohlađenu koru premazati sa kuvanim malinama, odozgo krem i umućen C šlag.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.