0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Lako
12
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
12
275 g Lisnato testo
400 ml Mleko
1 komad C Puding sa ukusom vanilina
60 g Šećer
150 g Margarin
200 g Slatka pavlaka
1 komad Zumanjak
50 ml Slatka pavlaka
Kremasta i hrskava torta. Lako se sprema i ohladjena je poput sladoleda.
Lisnato testo seci na trake od oko 2 cm. Velicina kalupa. Peku se na 180 stepeni oko 10 minuta.
Pola kolicine mleka staviti da se kuva sa sećerom. U drugu polovinu umesati prasak za puding i zumanjak. Ukuvati smesu u provrelo mleko. Posle hladjenja umesati margarin i vanil šećer. Potom i umucenu slatku pavlaku.
Kalup obloziti folijom i naneti malo krema. Slagati lisnato testo, 5 kom u jedan red. Namazati kremom i ponovo redjati trake lisnatog testa. To se radi do utroska materijala.
Tortu ostaviti na hladno bar sat vremena. Potom iskrenuti iz kalupa i ukrasiti sa slatkom pavlakom.
Kremasta i hrskava torta. Lako se sprema i ohladjena je poput sladoleda.
Lisnato testo seci na trake od oko 2 cm. Velicina kalupa. Peku se na 180 stepeni oko 10 minuta.
Pola kolicine mleka staviti da se kuva sa sećerom. U drugu polovinu umesati prasak za puding i zumanjak. Ukuvati smesu u provrelo mleko. Posle hladjenja umesati margarin i vanil šećer. Potom i umucenu slatku pavlaku.
Kalup obloziti folijom i naneti malo krema. Slagati lisnato testo, 5 kom u jedan red. Namazati kremom i ponovo redjati trake lisnatog testa. To se radi do utroska materijala.
Tortu ostaviti na hladno bar sat vremena. Potom iskrenuti iz kalupa i ukrasiti sa slatkom pavlakom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.