burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Kremasta neskvik torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

Kora:

7 jaja

150 g margarina

150 g brašna

100 g neskvika

2 kašike C kakao praha

1 C prašak za pecivo

5 kašika marmalade ili pekmeza od kajsije za premazivanje pečene kore

Fil:

1 kg C šlaga

6 C vanilin šećera

150 g nesvika

800 ml kisele pavlake

400-500 ml mleka

Kremasta neskvik torta

Koraci pripreme

Ulupati belanaca pa dodati žumanca, brašno, neskvik, prašak za pecivo i otopljeni margarin.

Koru peći u zagrejanoj rerni oko 15-20 minuta na 180 C.

Prohlađenu koru premazati marmeladom.

Beli fil:
Ulupati 500 g C šlaga sa 200-250 ml mleka, pa dodavati kašiku po kašiku 400 ml pavlake, 3 C vanilin šećera i promešati da se sastojci sjedine.

Crni fil:
Ulupati 500 g C šlaga sa 200-250 ml mleka, dodati kašiku po kašiku 400 ml pavlake, 3 C vanilin šećera i 150 g neskvika.

Beli fil naneti na koru (ostaviti sa strane 5 kašika), preko naneti crni fil i prošarati sa belim filom.

Naši proizvodi

Kremasta neskvik torta

Koraci pripreme

Ulupati belanaca pa dodati žumanca, brašno, neskvik, prašak za pecivo i otopljeni margarin.

Koru peći u zagrejanoj rerni oko 15-20 minuta na 180 C.

Prohlađenu koru premazati marmeladom.

Beli fil:
Ulupati 500 g C šlaga sa 200-250 ml mleka, pa dodavati kašiku po kašiku 400 ml pavlake, 3 C vanilin šećera i promešati da se sastojci sjedine.

Crni fil:
Ulupati 500 g C šlaga sa 200-250 ml mleka, dodati kašiku po kašiku 400 ml pavlake, 3 C vanilin šećera i 150 g neskvika.

Beli fil naneti na koru (ostaviti sa strane 5 kašika), preko naneti crni fil i prošarati sa belim filom.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept