burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija12

Čizkejk koji se ne peče

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
12

Sastojci

Podloga:

250 g mlevenog keksa

250 g margarina

3 kašike mleka

Krem:

500 g svežeg krem sira

500 ml slatke pavlake

10 kašičica šećera

1 C vanilin šećer

1 C želatin

Čizkejk koji se ne peče

Koraci pripreme

Mleveni keks, omekšali margarin i mleko povežite u masu i utisnite u kalup za tortu.

Sveži krem sir, šećer i vanilin šećer izradite mikserom.

Slatku pavlaku izradite i umešajte u sir.

Želatin otopite u deset kašika vode, ostavite da odstoji i kada se natopi, zagrejte je da postane providna i izlijte u nadev od sira.

Dobro izmešajte i izlijte u kalup.

Naši proizvodi

Čizkejk koji se ne peče

Koraci pripreme

Mleveni keks, omekšali margarin i mleko povežite u masu i utisnite u kalup za tortu.

Sveži krem sir, šećer i vanilin šećer izradite mikserom.

Slatku pavlaku izradite i umešajte u sir.

Želatin otopite u deset kašika vode, ostavite da odstoji i kada se natopi, zagrejte je da postane providna i izlijte u nadev od sira.

Dobro izmešajte i izlijte u kalup.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept