0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
500 g C šlaga
450 ml kisele vode
C šećer u prahu po ukusu
300 g mlevenog keksa
100 g margarina
200 g malina
150 g cipiripi kreme
Šlag penasto umutiti sa kiselom vodom.
U posudu staviti keks, dodati otopljen margarin i nekoliko kašika šlaga.
Od ove smese oblikovati koru u kalupu za torte.
Preostali šlag podeliti na dva dela, pa u jedan umešati zgnječene maline (po zelji dodati šećer u prahu), a u drugi umešati krem.
Na koru staviti krem sa malinama zatim sa cipiripi kremom, dekorisati po želji i ostaviti na hladnom.
Šlag penasto umutiti sa kiselom vodom.
U posudu staviti keks, dodati otopljen margarin i nekoliko kašika šlaga.
Od ove smese oblikovati koru u kalupu za torte.
Preostali šlag podeliti na dva dela, pa u jedan umešati zgnječene maline (po zelji dodati šećer u prahu), a u drugi umešati krem.
Na koru staviti krem sa malinama zatim sa cipiripi kremom, dekorisati po želji i ostaviti na hladnom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.