burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme60+ min

tezina pripreme Srednje

broj porcija6

Kecap

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
60+ min

Težina pripreme:
Srednje

Broj porcija:
6

Sastojci

Pocetak

7.5l ml Cedjeni paradajz

Odmah dodati

300 g Secera

Pola čaša Vinskog sirceta

Pola čaša Sol

Posle 75min

100 g Gustina

Na kraju

5 g Origana

7.5 g Konzervansa

Kecap

Fantastičan recept za kečap koji moja deca obožavaju... Moze se koristiti uz krompiriće kao i uz kuvani obrok.

Koraci pripreme

Pocetak

Paradajz, šećer, vinskog sirće i sol staviti da se kuva, kada provri kuvati sat vremena pa odvojiti 200ml da se prohladi

Sredina

Kada se prohladi odvojen sok u njega sipati gustin, dobro promešati da nema grudvice pa vratiti u šerpu lagano sipajuci na više mesta. Kuvati još 60min

Kraj

Kada je gotovo dodati origano i konzervans kuvati još koji min i sipati u flaše. Ovako pripremljen kečap možete čuvati u staklenim flašama na suvom i tamnom mestu do sledeće zimnice sve zavisi koju količinu spremite i naravno koliko potrošite...

Kecap

Fantastičan recept za kečap koji moja deca obožavaju... Moze se koristiti uz krompiriće kao i uz kuvani obrok.

Koraci pripreme

Pocetak

Paradajz, šećer, vinskog sirće i sol staviti da se kuva, kada provri kuvati sat vremena pa odvojiti 200ml da se prohladi

Sredina

Kada se prohladi odvojen sok u njega sipati gustin, dobro promešati da nema grudvice pa vratiti u šerpu lagano sipajuci na više mesta. Kuvati još 60min

Kraj

Kada je gotovo dodati origano i konzervans kuvati još koji min i sipati u flaše. Ovako pripremljen kečap možete čuvati u staklenim flašama na suvom i tamnom mestu do sledeće zimnice sve zavisi koju količinu spremite i naravno koliko potrošite...

Autor

NinaV
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept