0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
60+ min
Srednje
6
Vreme pripreme:
60+ min
Težina pripreme:
Srednje
Broj porcija:
6
7.5l ml Cedjeni paradajz
300 g Secera
Pola čaša Vinskog sirceta
Pola čaša Sol
100 g Gustina
5 g Origana
7.5 g Konzervansa
Fantastičan recept za kečap koji moja deca obožavaju... Moze se koristiti uz krompiriće kao i uz kuvani obrok.
Paradajz, šećer, vinskog sirće i sol staviti da se kuva, kada provri kuvati sat vremena pa odvojiti 200ml da se prohladi
Kada se prohladi odvojen sok u njega sipati gustin, dobro promešati da nema grudvice pa vratiti u šerpu lagano sipajuci na više mesta. Kuvati još 60min
Kada je gotovo dodati origano i konzervans kuvati još koji min i sipati u flaše. Ovako pripremljen kečap možete čuvati u staklenim flašama na suvom i tamnom mestu do sledeće zimnice sve zavisi koju količinu spremite i naravno koliko potrošite...
Fantastičan recept za kečap koji moja deca obožavaju... Moze se koristiti uz krompiriće kao i uz kuvani obrok.
Paradajz, šećer, vinskog sirće i sol staviti da se kuva, kada provri kuvati sat vremena pa odvojiti 200ml da se prohladi
Kada se prohladi odvojen sok u njega sipati gustin, dobro promešati da nema grudvice pa vratiti u šerpu lagano sipajuci na više mesta. Kuvati još 60min
Kada je gotovo dodati origano i konzervans kuvati još koji min i sipati u flaše. Ovako pripremljen kečap možete čuvati u staklenim flašama na suvom i tamnom mestu do sledeće zimnice sve zavisi koju količinu spremite i naravno koliko potrošite...
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.