burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Zahteva određeno umeće

broj porcija6

Domaći kečap

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće

Broj porcija:
6

Sastojci

5 kg ispasiranog paradajza (oko 6,5 kg celog)

1 kafena šoljica ulja

200 g šećera

soli po ukusu

3 g origana

1 kašika esencije

3 kašike C čvrstina

Domaći kečap

Koraci pripreme

5 kg paradajza ispasirati i staviti da se kuva 1h (meni je trebalo 6,5 kg paradajza da bi dobila 5 kg ispasiranog bez semenki i kožice).

Posle toga dodati kafenu šoljicu ulja, 200 g šećera, 1 kašiku esencije, 3 g origana i soli po ukusu (potrebno je malo).

Staviti da se kuva još 1 h zatim odvojiti malo u činiju, dodati 3 kašike C čvrstina i lepo promešati.

Sve to sjediniti zajedno sa smesom i kuvati još 10 min.

Naši proizvodi

Domaći kečap

Koraci pripreme

5 kg paradajza ispasirati i staviti da se kuva 1h (meni je trebalo 6,5 kg paradajza da bi dobila 5 kg ispasiranog bez semenki i kožice).

Posle toga dodati kafenu šoljicu ulja, 200 g šećera, 1 kašiku esencije, 3 g origana i soli po ukusu (potrebno je malo).

Staviti da se kuva još 1 h zatim odvojiti malo u činiju, dodati 3 kašike C čvrstina i lepo promešati.

Sve to sjediniti zajedno sa smesom i kuvati još 10 min.

Autor

Dejana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept