0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
12 mafina
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
12 mafina
150 g starog hleba
2 jaja
5 čaša jogurta
50 g trapista
100 g salame
3 kisela krastavčića
1/2 kesice C praška za pecivo
1 kašika susama
Hleb iseći na kockice, preliti sa jogurtom i izmešati.
Trapist, salamu i krastavčiće iseckati na kockice i dodati u hleb.
Jaja umutiti i dodati u smesu kao i C prašak za pecivo.
Dobro izmešati i sipati u paprine korpice stavljene u kalup za mafine.
Odozgo posuti susamom.
Služiti uz jogurt ili kiselo mleko.
Hleb iseći na kockice, preliti sa jogurtom i izmešati.
Trapist, salamu i krastavčiće iseckati na kockice i dodati u hleb.
Jaja umutiti i dodati u smesu kao i C prašak za pecivo.
Dobro izmešati i sipati u paprine korpice stavljene u kalup za mafine.
Odozgo posuti susamom.
Služiti uz jogurt ili kiselo mleko.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.